Skip to main content

Info fra RenoSyd

Oprettet d. 22. november 2022

Vi har fået følgende henvendelse fra RenoSyd.
Den er hermed delt og vi håber i vil hjælpe RenoSyd og vær med til at beskytte deres medarbehdere og sprede budskabet.
BEMÆRK : Det er dog ikke Grundejerforeningen Vessøvej specifikt, men i hele Skanderborg Kommune dette budskab er sendt ud.

 

Kære grundejerforening,

Vi kontakter jer, fordi vi håber I vil hjælpe med at sprede budskabet om, at støvende affald såsom aske fra brændeovne skal puttes i poser og kommes i restaffaldsbeholderen. Vi håber, at I har mulighed for at tage budskabet med i jeres nyhedsbrev, hvis I har sådan en, eller at I måske kan videresende denne mail til jeres medlemmer.

Problemet er, at vi desværre oplever, at mange hælder aske og andet støvende affald direkte ned i restaffaldsbeholderen. Og det er til gene for vores personale, der skal håndtere affaldet. Det gælder for alt restaffald, at det skal puttes i poser, men særligt for støvende affald.

Hvad er støvende affald?

Der er flere typer støvende affald. Det kan være rester fra grillen, støvsugerposer, støv fra støvsugere uden poser som har en kasse, der skal tømmes, og ja, så aske fra brændeovnen. Grunden til, at vi sætter fokus på affald fra brændeovnen er, at vi nu bevæger os ind i efteråret, hvor mange brændeovnsejere begynder at bruge deres brændeovne i stor stil.

Så vær med til at beskytte vores medarbejdere, og spred budskabet:

Støvende affald som fx aske kommes i poser, lukkes tæt til og sorteres som restaffald.

På den måde passer vi på de chauffører, der kommer for at tømme jeres affaldsbeholdere.