Skip to main content

VIGTIG INFO - Generalforsamling 2024

Oprettet d. 21. marts 2024
Kære Beboere,
 
Mange tak for en god generalforsamling onsdag d. 13. marts. Det er nu der skal gives et kærligt puf til hinanden i grundejerforeningen, så vi kan få sat en fuldtallig bestyrelse frivilligt, og de 3 kandidater der mangler ikke skal vælges ved lodtrækning🏡
 
Ved generalforsamlingen fik vi besat 1 plads i den nye bestyrelse og 1 ny suppleant, hvilket betyder vi mangler at finde 3 nye bestyrelsesmedlemmer.
Som det fremgik af årsberetningen, så er der godt styr på økonomien, fremtidige budgetter og det nye området er overtaget. Det betyder at den primære opgave bliver at sætte retningen for de fremtidige projekter for foreningen.
 
Kristian(kasserer) og jeg(formand) vil være behjælpelig med en glidende overgang. Vi har begge nydt at kunne gøre en forskel for foreningen og har efter 4 års godt samarbejde valgt, at der skal nye kræfter ind.
Vi SKAL have fundet 3 nye inden den 29. marts, da vi ellers er nødsaget til at finde de 3 nye ved lodtrækning på en ekstraordinær generalforsamling, hvilket vi må kunne gøre bedre med 155 husstande.
 
Dem som vil træde ind i bestyrelsen bedes skrive eller ringe til os på nedenstående nummer.
Hvis der er spørgsmål vedr. bestyrelsesopgaven, så må I meget gerne tage fat i:
Formand: Martin Wolthers Pedersen 23475824
Medlem: Ole Valente på 61653935
 
Du må naturligvis meget gerne videresende opslaget til dine gode naboer, som du tænker kunne være interesseret.
 
Bedste hilsener,
Bestyrelsen